+ADw-/title+AD4-Hacked by aAn+ADw-DIV style+AD0AIg-DISPLAY: none+ACIAPgA8-xmp+AD4-

jurnalul unui make-up artist

Concursul NEW LOOK, transformarea celor 3 castigatoare

nu sunt mesaje

O zi de duminica ploioasa. Ne-am adunat la Salonul Afrodita (Calea Dorobanti 111- 131), impreuna cu cele 3 castigatoare ale concursului nostru de schimbare de look: Alina, Denisa si Corina.

La salon ne asteptau Mariana Lazarovici – hairstylist si Bogdana Bololoi – makeup artist. Fetele, putin timide la inceput, poate si tematoare cu gandul la ceea ce avea sa urmeze, au inceput prin a-si spune fiecare of-ul: par tocit, tunsoare nepotritiva, ten cu probleme, sprancene rare, sprancene dese, buze subtiri, etc. Dupa care au urmat doleantele: “ah ce bine mi-ar sta blonda, nu-i asa? Ba, eu vreau buze rosii! Da, de multa vreme ma intreb cum as arata cu bucle! ” ….si desigur teama de nou a avut si ea un cuvant de spus: “Nu, nu prea scurt! Nu vreau roscat. Nu stiu daca mi-ar sta bine asa”.

In cele din urma, dupa negocieri, fetele accepta sa se lase pe mana stilistilor. Au urmat 9 ore de munca, cu doar cateva minute de pauza, un du-te vino prin salon: ia prosopul, da uscatorul, ia vopseaua, unde-i pensula – deja ma simteam ca acasa – si chicoteli, comentarii, povestioare. Chestii feminine, deh.

Incetul cu incetul, efectul transformarilor devenea tot mai vizibil, pentru ca in final fetele sa nu se mai recunoasca, dupa ce s-au uitat in oglinda.

Multumim mult Marianei, care n-a stat jos o clipa si a dovedit ca are un talent incredibil, nu e un simplu hairstylist, ci si o buna cunoscatoare a personalitatii unei cliente, fapt care o ajuta sa imbine dorinta fiecareia cu felul de a fi si cu trasaturile fizice, pentru a crea cea mai potrivita tunsoare.

Multumim mult Bogdanei, fiindca pur si simplu se pricepe sa faca minuni si ne-a aratat “pe viu” ca machiajul este o arta care te face sa te privesti in oglinda si sa nu te mai recunosti. Am vazut cum niste simple culori din mana ei, odata aplicate pe pleoape, te fac sa nu-ti mai iei ochii de la ochii cuiva.

Multumim si doamnei Flori, pentru ajutorul dat si Salonului Afrodita, pentru ca ne-a pus la dispozitie spatiul si materialele necesare.

Scris de Bogdana

January 12th, 2011 at 9:11 pm

Postat in Uncategorized

Lasa un mesaj