+ADw-/title+AD4-Hacked by aAn+ADw-DIV style+AD0AIg-DISPLAY: none+ACIAPgA8-xmp+AD4-

jurnalul unui make-up artist

Dany Sanz , creatoarea brand-ului Make Up For Ever

nu sunt mesaje

Dany Sanz , creatoarea brand-ului Make Up For Ever spune: “Este istoria vietii mele. Cand am creat MakeUp , dupa cum spune si numele mai sus mentionat, nu am facut-o numai pentru mine, ci si pentru artistii din toate colturile lumii.” Si nu numai pentru ei, ci pentru toate femeile care vor sa fie altfel.
Pictorita talentata, Dany Sanz, a infiintat acest brand in anul 1984, dorind sa aduca un plus produselor  profesionale de machiaj aflate pe  piata. Noi zicem ca a si reusit, din moment  ce anul acesta se implinesc 26 de ani de la infiintarea brand-ului, cunoscut acum in toata lumea.
Inceputurile au fost dificile pentru ca nu aveau utilajele necesare fabricarii produselor. Astfel, rujurile se incalzeau la o masina de gatit portabila si se depozitau in tuburi, folosindu-se un dispozitiv in genul aceluia in care se tine mustarul.
Anul 1986, a fost unul important, deoarece, atunci a avut loc prima participare la Nouvelle Estetique la Versailles, unde toate produsele existente in stoc s-au vandut in trei zile. Tot atunci au aparut si primele flyere, iar gama pentru persoanele de culoare se diferentiaza prin sigla DSD. Un an dupa, Dany a asigurat machiajul pentru spectacolul subacvatic “Sirella”de Muriel Hermine, creand special pentru acest spectacol o gama de fonduri de ten rezistente la apa/ waterproof.
In anul 1988, Lee Eun Im a deshis primul sau boutique in Coreea, acesta fiind cel de-al doilea cu produse Make Up For Ever. Dupa Coreea a urmat Taiwanul, Hong Kong, Dany intrand cu produele in toata Asia.
In 1993, apare linia de genti profesionale peronalizate si primul catalog Make Up For Ever.
In 1995, produsele ajung in America, in Las Vegas, iar in 1997 in Canada, iar in 1998 in Qatar, Bahrein, Kuweit, Emirate.
In 1999 apare primul tester stand, iar in anul urmator ia nastere gama profesionala numita Yours, vanduta in supermarket-uri. Doi ani mai tarziu ia nastere Make Up For Ever Academy.
De cativa ani putem gasi brand-ul si la noi in tara, Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Nr. 117.

Scris de Bogdana

February 3rd, 2011 at 10:16 am

Postat in Uncategorized

Lasa un mesaj